Duka upp till middag med naturens ständiga närvaro

En av trenderna vi snappade på Formex var naturens närvaro. Mjukt, inbjudande och ombonat och en balans mellan elegant och rustikt är nyckelorden att tänka på när du ska inreda ditt hem.

Den naturnära trenden fortsätter år efter år att fylla våra hem och sinnen med en känsla av sofistikerad elegans. Drömska textilier, vackra växter och trämöbler samsas med att skapa harmoni i våra hem. För att hylla den återkommande trenden har vi precis fyllt på med linnedukar från Lovely Linen. De finns i färgerna mörkgrå, off white, rusty rose och beige.

Vardagsduka med en linneduk för att höja känslan, skapa närvaro, harmoni och ett lugn kring matbordet.

Du hittar samtliga linnedukar på www.vondesign.se.

Team VonDesign

Inredningsbyrå i Stockholm, handla de senaste trenderna från vår webshop | Kontakta gärna oss för inredningskonsultation, styling@vondesign.se

SHOWHIDE Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Von Design – Handla de senaste inredningstrenderna online

Vi som driver VonDesign heter Carin och Kristina och har många års erfarenhet av inredning i både hem, butik, kontor och lokal. Vi utför stora som små inredningsuppdrag, homestyling och homestaging inför fotografering och visning av din bostad. Vi finns med hela vägen från idé till utförande och även vid fotograferingen av bostaden.