Styling av spansk semesterbostad

Äntligen hade vi fått nycklarna till vår semesterbostad i Spanien, vår pärla! Som vi hade längtat efter att få se det färdiga resultatet efter ett års byggande. I månader hade jag planerat inredningen med moodboards och research och det blev ju inte enklare eftersom jag inte hade en aning om hur utbudet på inredning såg ut i Torrevieja,Spanien.  Det enda jag visste var att det fanns ett IKEA och Zara Home i närheten av vår bostad. Viss inredning köpte jag från egna webshopen och på 3 dagar fick jag hem mina nya lampor, kuddar och inredningsdetaljer.

 

Efter att moodboarden var klar, vilket är mitt absolut viktigaste verktyg när jag planerar homestyling, var nästa steg att skapa en inköpslista och sedan börja shoppa. Eftersom Ikeas och Zara Homes utbud varierar från marknad till marknad insåg vi ganska snart att just de nyckelmöbler och inredningsdetaljer som skulle pryda våra rum och sätta stilen i hemmet inte fanns i Spanien! Ett besök som planerades att ta 2 timmar blev till 5…

Trots den negativa överraskningen kom vi hem med de flesta möbler och prylar som vi ville ha, vår beställning från vondesign.se var på väg och inom några dagar skulle vi njuta av en helt ny, stylad lägenhet. Får vi lov att säga att detta firades med läskande Sangria och smarriga tapas till?

 

 

 

Området där vi har vår lägenhet håller fortfarande på att växa fram, och alla bostadshus är sprillans nya. Det är en modern stil genomgående i hela området som även återfinns i vår lägenhet. Sten och målade väggar, skandinavisk inredningsdesign och mjuka textilier skapar den perfekta känslan och värmen och jag är så nöjd med resultatet!

Hör gärna av dig till info@vondesign.se om du är intresserad av att ändra stilen i ditt hem, varma hälsningar Carin & Kristina.

Team VonDesign

Inredningsbyrå i Stockholm, handla de senaste trenderna från vår webshop | Kontakta gärna oss för inredningskonsultation, styling@vondesign.se

SHOWHIDE Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Von Design – Handla de senaste inredningstrenderna online

Vi som driver VonDesign heter Carin och Kristina och har många års erfarenhet av inredning i både hem, butik, kontor och lokal. Vi utför stora som små inredningsuppdrag, homestyling och homestaging inför fotografering och visning av din bostad. Vi finns med hela vägen från idé till utförande och även vid fotograferingen av bostaden.