Styling inför försäljning – Vadmalsvägen

Det är alltid lika kul att få starta ett nytt stylingprojekt, den här gången är det ett hus på 115 kvm. från 60-talet som ska säljas. Det förra ägaren hade fräschat upp huset invändigt och utvändigt samt gjort om tomten och lagt ner en pool.

Det fanns ett förråd i anslutning till carporten som idag används som förråd, vi såg möjligheten att kunna skapa ett extrarum för en i familjen eller som gästrum. Vi målade om och la in en skön heltäckningsmatta, tog in möbler och förvaringsmöjligheter och efter två dagar har huset fått ett extra rum.

Inomhus möblerade vi med mestadels nya möbler och inredning. Vardagsrum och kök hänger ihop så här skapade vi möjlighet för många att umgås, äta och mysa tillsammans. En våning upp blev hallen ett extra rum för barnen att hänga i,  spela spel, umgås med sina vänner och titta på tv.

Utomhus ville vi lyfta den lyxiga känslan av att ha en egen pool och en skön gräsmatta för aktiviteter och umgänge. Vi dukade upp bordet, tog dit solstolar och sköna kuddar, gjorde iordning en loungehörna med rottingmöbler och matta.

Efter vår makeover kan vi inte annat än önska en ny familj välkommen hit och säljaren lycka till.

Hör gärna av dig till info@vondesign.se om har frågor kring homestyling inför flytt, vi svarar på alla e-post inom 24 timmar.

Varma hälsningar Carin &  Kristina

Team VonDesign

Inredningsbyrå i Stockholm, handla de senaste trenderna från vår webshop | Kontakta gärna oss för inredningskonsultation, styling@vondesign.se

SHOWHIDE Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Von Design – Handla de senaste inredningstrenderna online

Vi som driver VonDesign heter Carin och Kristina och har många års erfarenhet av inredning i både hem, butik, kontor och lokal. Vi utför stora som små inredningsuppdrag, homestyling och homestaging inför fotografering och visning av din bostad. Vi finns med hela vägen från idé till utförande och även vid fotograferingen av bostaden.