Trendspaning på Formex

Nu har vi varit på Formex igen och inspirerats av massor av fina saker till hemmets alla rum och hel del kommer ni kunna se på vondesign.se inom kort. Vi är supernöjda med inköpen och hoppas naturligtvis ni också ska gilla sortimentet.

Grönt
En trend som återkommer varje vår och sommar är grönt. Och naturens vackra kulör är så välkommen in i hemmet (märkligt nog så tar vi gärna fram mörkt under hösten och vintern). Vi såg en hel del av kulören och dess olika toner på textil, möbler, väggar och inredning. Stora gröna växter såsom monsteran stannar kvar i våra hem och får sällskap av en härligt yvig ormbunke. Vad är det man brukar säga? Grönt är skönt och det är bara att frossa i färgen som är helt rätt på i stort sett allt möjligt.

heminredningstrender

Naturmaterial och trä
Trären inredning, detaljer och ytor tar stor plats i våra hem – som alltid när våren kikar fram. Ni kommer hitta trä i allt från hela kök, möbler och inredningsdetaljer. Det är stor vikt på miljötänk och hållbar produktion är här för att stanna och det finns inget som skapar så mycket harmoni i ett hem som det naturen kan ge oss.

inredningstrender 2019

Puderrosa och lila toner
Den rosa färgen som redan är populär blir kvar även denna säsong – både på detaljer, möbler och väggar. Låt även den lila färgen få ta plats och frossa i kuddar i olika nyanser, design och mönster.

Gult
En färg som alltid piggar upp både rummet och humöret och som kan bli en fin detalj och blickfång i ditt hem är gult. En kruka, vas eller något annat i gult kan sätta pricken över i:et i din inredning.

Blommigt
I år ser vi stora blommar på allt från tapeter, gardiner och kuddar. För en trendig look, mixa gärna färger, mönster och material – här gäller “more is more”.


Team VonDesign

Inredningsbyrå i Stockholm, handla de senaste trenderna från vår webshop | Kontakta gärna oss för inredningskonsultation, styling@vondesign.se

SHOWHIDE Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Von Design – Handla de senaste inredningstrenderna online

Vi som driver VonDesign heter Carin och Kristina och har många års erfarenhet av inredning i både hem, butik, kontor och lokal. Vi utför stora som små inredningsuppdrag, homestyling och homestaging inför fotografering och visning av din bostad. Vi finns med hela vägen från idé till utförande och även vid fotograferingen av bostaden.